Samtalsutveckling

Utveckla dina samtal

Vad skulle det betyda i samtalssituationer med redskap för att sätta mål, stimulera medvetenhet och handlingskraft?

Den företagsinterna kursen ”utveckla dina samtal” – med coachande verktyg, vänder sig till dig som idag arbetar eller kommer att börja arbeta med någon form av personalsamtal. Till exempel utvecklingssamtal, medarbetarsamtal eller studenthandledning.

Du får under workshopen utveckla samtalsverktyg som du kan använda tillsammans med din professionella kompetens. Med de coachande verktygen skapar du konstruktiva och framgångsrika samtal, samtal med ökad medvetenhet och handlingskraft. Skillnaden med att samtala med de coachande verktygen är att du får redskap att hjälpa din personal att få tillgång till sina egna resurser och finna kraft och mod att verkligen gå vidare och utvecklas. Vi arbetar helt med utgångspunkt i att fokusera på människors styrka och egna resurser.

Låter det intressant? Kontakta oss

Hälsosamma samtal

”Varför gör de inte som vi säger?”
Vad skulle det betyda i förändringsprocessen med redskap som stimulerar medvetenhet och handlingskraft?

Den företagsinterna kursen Hälsosamma samtal – med coachande verktyg, vänder sig till er som arbetar inom hälsofrämjande områden.

Ni får under kursen utveckla samtalsverktyg som ni kan använda tillsammans med er professionella kompetens. Med de coachande verktygen skapar ni konstruktiva och framgångsrika samtal, samtal med ökad medvetenhet och handlingskraft. Skillnaden med att samtala med de coachande verktygen är att ni får redskap att hjälpa era klienter att få tillgång till sina egna resurser och finna kraft och mod att verkligen gå vidare och förändra sin situation. Vi arbetar helt med utgångspunkt i att fokusera på människors styrka och egna resurser. Och ni kommer att få svaret på frågan varför andra inte alltid gör som man säger…

Låter det intressant? Kontakta oss