Sagt om oss

”Mitt i en stor förändringsprocess på arbetsplatsen har coachingen med Marie gett mig kraft att vara coachande ledare och modet att tro på min förmåga. Med hjälp av sin starka närvaro och det fullständigt förtroendeingivande mötet skapar Marie de allra bästa förutsättningarna för mig att vara mitt i min utvecklingsprocess som ledare. En process som sträcker sig över tid och därför blir djupt förankrat. Jag utvecklas till den ledaren jag verkligen vill vara, jag får djupa insikter om vem jag är som människa och också hur jag kan hitta bra balans mellan arbete, familj och fritid.
Jag rekommenderar varmt Marie om du vill ta ditt ledarskap till ”next level”.
Marianne Ydremo Teamledare Lantmännen

Marie coachar med en otrolig värme och närvaro. Hon uppfattar även det som ligger under ytan och med mjuk rakhet tar hon upp det och skapar medvetenhet hos dig. Hon mottar det du säger med nyfikenhet och utan värderingar. Hon tror på dig och visar det. Hennes klarsyn och breda erfarenhet skapar möjligheter utöver det vanliga och du upptäcker att du med lätthet tagit flera steg mot ditt mål. Att bli coachad av Marie förändrar dig.”
Eva Skoglund leg. Psykolog, Göteborg och Malmö

”Eva-Lotta Frid har under en period coachat mig, främst på telefon eftersom jag för tillfället bodde utomlands. Det startade en process som pågår även i dag, ett antal månader senare. Eva-Lotta är klok, uppmuntrande och ödmjuk. Hennes coaching har hjälpt mig att strukturera mitt liv på ett bättre sätt än tidigare och jag tycker mig ha hittat metoder som gör att jag kan gå vidare på egen hand. Dessutom är jag mer medveten om åt vilket håll jag vill, något som förenklar både små och stora livsval betydligt.”
Anna Eriksson, Journalist, Paris och Helsingborg

”Jeg har været meget tilfreds med din coaching, Eva-Lotta. Du er en god lytter, du er god til at give et skub til en som gør at man glæder sig til at vise dig hvad man har opnået til næste møde. For mig har du været en god coach.”
Sibel Celik, Ekonomiadministratör, Malmö